top of page
  • Foto van schrijverMeg

Wie ik ben? Een introvert die werkt met engelen en godinnen

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Wie ik ben? Wat ik doe? Heel eenvoudig, ik ben een introvert die graag werkt met engelen- en godinnenenergie. Ik dacht: laat ik eens iets over mijzelf vertellen voor het geval je me nog niet kent. Ik ben zo'n introvert. Ik heb geen enorme vriendengroep en ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Ik ben veel beter één op één dan in een grote groep. Ik kan prima uitgaan, lachen en kletsen in een grote groep, maar ik geniet ervan om thuis te zijn omringd door mijn favoriete mensen en dingen waar ik van hou in mijn eigen huis. Dat klinkt als een echte introvert, toch?


Het meest spannende voor mij aan het doen van spiritueel werk is mezelf in die enge online-wereld te plaatsen en het mij niet aan te trekken of mensen me wel of niet aardig vinden. Het maakt niet uit wie je bent, op een bepaald moment in je leven wil je dat mensen je goedkeuren of leuk vinden. Als je een rustig persoon bent die het enorm spannend vindt om oogcontact te maken en met mensen te praten, kan dit werk een uitdaging zijn omdat persoonlijke sessies allemaal over interpersoonlijke relaties en vertrouwen gaan. Ik moet erop vertrouwen dat de mensen die met mij resoneren mij zullen vinden en dat die mensen van mijn werk houden en zullen terugkeren. Ik verspil niet graag woorden, dus ik probeer altijd snel ter zake te komen en benoem de dingen zoals ze zijn. Sommigen kunnen dat als direct ervaren. Eerlijk gezegd verbaast het me soms dat ik geen bibliothecaris ben die ergens in een kelder van een universiteit werkt. Als ik aan het werk ben en 'aan' sta, komt er een rust over me en voel ik de energie stromen. Ik vind dat een heerlijk gevoel.


Ik, op vakantie in Bordeaux


Ik houd van het magische en heb vaak het gevoel dat ik met één voet in de wereld van alledag sta en met de andere voet in een dimensie van dagdromen, magie en alle dingen die onmogelijk zijn, mogelijk zijn. Ik houd ook van rozen, Frankrijk, en waardeer eten en mooie voorwerpen en muziek. De dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar breng ik al binge-kijkend naar Harry Potter door. Dus ik heb deze maand een nieuwe boost van magische gedachten in mijn hoofd. Ik maak graag lange wandelingen en verzamel stokken, schelpen en stenen. Ik ben een planner, een denker en een lijstjesmaker.


Het grappige is dat wanneer ik me afstem en naar mijn gidsen luister, veel van mijn gidsen extraverte mensen zijn met een hoofdletter E. Ik veronderstel dat ik dankbaar zou moeten zijn, want als ik niet naar sommige van hun ideeën luisterde, zou ik mijn huis zelden verlaten. Een goed voorbeeld is het idee van een spirituele beurs. Het idee om een ​​stand op te zetten en kaarten te leggen voor mensen en lezingen te geven, maakt mij enorm zenuwachtig. Mijn gidsen zeggen dat ik dit zeker zal gaan doen wanneer het openbare leven weer open gaat, en dat ik zal ervan zal genieten. Dus ik wacht geduldig en maak plannen en vertrouw erop dat de dingen zullen gebeuren zoals ze bedoeld zijn. Mijn gidsen hebben veel projecten en plannen voor mij, en ik probeer ze met veel vertrouwen te volgen.


Ik bied verschillende soorten sessies aan, maar als je niet kunt vinden wat je nodig hebt, laat het me weten. Ik ben er heel open en eerlijk over of ik iets kan of niet en of ik het kan proberen. Ten slotte krijg ik af en toe berichten van, jawel, beroemde mensen, voornamelijk muzikanten denk ik omdat ik veel inzichten en berichten via muziek doorkrijg. Muziek heeft emotioneel zo'n helende kracht die ik altijd al heb gevoeld. Overleden muzikanten kunnen best weerbarstig zijn, maar ik heb een fijne gids die me daarbij helpt. Als ik zijn sjaal en hoed vanuit mijn ooghoeken zie, weet ik dat de deurbel gaat en dat er snel iemand zal zijn. Onlangs stond ik op het punt om naar bed te gaan, en op de dag dat ze stierf, zag ik Betty White, en ze zei:


Sorry schat, ik volgde mijn beschermengel, maar ik verdwaalde even. Wees niet boos, sorry dat ik heb voorgedrongen in de rij. Kun je me laten zien waar ik heen moet? Een beetje geschokt, zei ik: zeker, Aartsengel Gabriël is hier ergens en hij je zal laten zien waar je heen moet. En dan hoor ik: oh daar is de deur! Dit springen is leuk! Excuses, ze zeiden dat je zou weten wat ik moest doen...


Ik bleef gewoon mijn water drinken en zei: Mevrouw White, geen probleem. Toen ik mijn water op had, dacht ik... hè is dat nou echt gebeurd? Ik weet het niet. Het leven is interessant. Ik weet dat ik altijd beschermd word en ik geniet van spiritueel werk. En meestal ben ik erg blij dat ik interessante entiteiten en klanten ontmoet, dus ik verveel me nooit en ben enorm dankbaar voor dit mooie en vreemde werk dat bijna nooit als werk aanvoelt en meer een avontuur is. Ik hoop dat je mij nu wat beter hebt leren kennen en beter begrijpt wat ik precies doe. Voel je vrij om contact met me op te nemen als dat nodig is.


Waar kun je mij vinden?

- Stuur mij een e-mail bericht


Liefde, licht en vrede

Meg35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page