top of page
  • Foto van schrijverMeg

Vermijd overvloed-blokkades

Er gebeurt de laatste tijd iets heel vervelends. Telkens als iemand in de afgelopen twee weken een kaart voor me trekt, krijg ik waarschuwingen dat ik op mijn energie moet letten of het advies om afstand te nemen van vriendschappen. Ik probeer te zoeken naar het positieve in mijn dagelijkse leven, dus dit is echt heel irritant voor mijn ziel. Ik kreeg zelfs een kaart die zei dat je geld zult verliezen en dat daar een les in zit. Elke keer zei ik absoluut niet, wis, annuleer en verwijder deze berichten. Ik wijs het af! Maar het bleef maar doorgaan. Dus ging ik zitten en keek eens goed naar mijn flow en overvloed status. Dit zijn de drie vragen die ik mezelf stel wanneer ik een spiraal van verlies zie starten en ik dit heel snel wil stoppen.


1. Ben ik vaak aan het klagen?


Begrijp me niet verkeerd, iedereen klaagt en het is oké om te klagen. Maar als je dit te vaak doet, blijft die energie aan je kleven en verandert het je mentaliteit. Je bouwt een realiteit van droefheid op en je hersenen beginnen te denken oh ok we zijn een slachtoffer. Dit is geen goede mindset om in te leven, het is ok om deze emotie te voelen, maar laten we ons hier niet vestigen en er full-time in blijven. Ik zie het universum naar me kijken en zeggen: oh ze wil verdrietig zijn oké ik zal haar geven wat ze wil. Om te voorkomen dat ik hierin blijf hangen gebruik ik dagelijk het volgende mantra:


Bedankt universum voor alles wat ik heb.

Bedankt voor mijn huis, eten en familie.

Bedankt voor mijn gezondheid en mobiliteit.

Ik accepteer nog meer goedheid.

Ik ben klaar om nieuwe mogelijkheden te accepteren.


2. Omring ik mezelf met negatieve mensen en, nog belangrijker, accepteer ik die negatieve gedachten die ze mijn kant op gooien?


Afhankelijk van je werk of gezinssituatie, kun je omringd zijn door mensen die boos, depressief of de gevreesde narcist zijn. Als je in de buurt bent van dit soort mensen zijn er verschillende dingen die je kunt doen om jezelf te beschermen. Als je het contact kunt minimaliseren, doe dat, maar meestal moet je toch een soort van contact hebben. Hier zijn enkele dingen die je dagelijks kunt doen.


Stel je voor dat gouden licht je werkruimte vult of elk ander gebied waar je contact hebt met de negatieve persoon. Stel je voor dat jouw spirituele team het gebied met licht reinigt, zodat de onaangename persoon er plotseling niet meer wil zijn of zich kan herinneren waarom hij je kwam lastigvallen. Ik doe dit vaak en mensen zullen me vaak benaderen en zeggen dat ik iets belangrijks kwam zeggen, maar ik kan me herinneren wat het was....strange. Als het super negatief of giftig was zal dit gebeuren...het overkomt mij in ieder geval regelmatig....


Andere kleine dingen die je kunt doen is een saliespray over een gebied spuiten of met je pendulum een ruimte behandelen waar een negatief persoon komt. Deze twee tips kun je het beste doen in een lege ruimte, indien dit mogelijk is uiteraard.


Vraag tenslotte Aartsengel Michaël of je beschermengel om je in een bubbel van bescherming te plaatsen en je daar de hele dag in te houden. Ik heb het gevoel dat dit negatieve woorden of gedachten afbuigt, zodat ze terugkaatsen naar de persoon die ze gezegd heeft.


Ik neem zelf bijvoorbeeld mijn telefoon en oordopjes mee naar het werk en luister in mijn pauzes naar vrolijke muziek als ik voel dat mijn gedachten wegzakken of mijn energie begint weg te vloeien.


Tot slot zeg ik: dank u universum voor de herinnering aan wat ik moet doen in de buurt van giftige mensen. Ik heb geleerd wat ik moest weten en ben klaar voor vreedzame mensen en situaties. Het leven kan niet altijd perfect zijn, maar dit zijn een paar dingen die je kunt doen om je contact met mensen die niet goed zijn voor je energie tot een minimum te beperken.


Afbeelding: Pexels.com - Oleksandr Pidvalnyi


3. Verzet ik mij tegen de stroom?


Ik vraag veel van het universum, maar ik geef niet altijd genoge tijd om iets te laten gebeuren. Ik stop mezelf vaak midden in mijn gedachten en herinner mezelf eraan of ik werkelijk vertrouw op goddelijke timing of dat ik iets forceer om te gebeuren. Het is zo moeilijk om te bepalen wanneer te handelen en wanneer te wachten, daar zal ik waarschijnlijk mijn hele leven mee bezig zijn en dat is niet erg. Het is belangrijk om met de stroom mee te gaan, zodat je goede dingen kunt laten gebeuren. Voor mij manifesteert het verzetten tegen de stroom zich wanneer ik me ergens zorgen over maak, waardoor mijn hersenen een gebeurtenis twee keer meemaken, eenmaal wanneer ik me zorgen maak en eenmaal wanneer de gebeurtenis plaatsvindt. Zorgen en stress uitstorten over een gebeurtenis blokkeert overvloed. Je kunt ergens om geven en proactief zijn zonder jezelf te kwellen met angst. Ik zou willen dat ik dat eerder had geleerd. Inspanning en intenties zijn belangrijk. Je begint niet terug bij af als je gedachtespiralen hebt, maar het is belangrijk om de ene voet voor de andere te blijven zetten en gewoon door te gaan. Je intuïtie weet wat je nodig hebt om ergens van weg te lopen en wanneer je moet wachten. Vertrouw op jezelf.


Geloof je dat je goede dingen verdient? Geloof je dat je geluk en positieve dingen verdient? Spreek de woorden uit. Creëer de realiteit die je wilt eerst in woorden. Als je lief bent voor jezelf, komt je manifestatie en overvloed schakelaar in je hersenen online. Als je het denkt, zie je goede dingen. Probeer het eens. Woorden zijn een belangrijk onderdeel van de stroom. Ik zeg vaak nee ik ben niet gestrest, mijn leven is makkelijk en beheersbaar en ineens wordt het makkelijker.


Ik hoop dat deze blog je helpt een paar manieren te bedenken om je open te stellen voor flow en overvloed. Vergeet niet dat je goede dingen verdient! Overvloed is niet één enkele taart waar we plakken van snijden en iemand wordt buitengesloten. Nee, iedereen kan een taart hebben! Meer voor iemand anders betekent niet minder voor jou! Als je vraagt om dingen die je helpen te bestaan voor je beste en hoogste goed, is alles mogelijk.


Moge je met het universum samenspannen voor grote dingen,


Meg

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page