top of page
  • Foto van schrijverMeg

Wat jouw dierbaren willen dat jij weet

Voordat ik verder ga wil ik zeggen dat dit mijn persoonlijke opvattingen zijn en dat niet ieder spiritueel persoon het met mij eens zal zijn en dat is ok. De informatie die ik deel zijn allemaal dingen waarvan ik geloof dat ze waar zijn, gebaseerd op sessies en automatisch schrift die ik sinds 2018 heb gedaan. Deze informatie evolueert en verandert naarmate de jaren verstrijken, maar ik probeer zo trouw mogelijk te zijn aan de informatie die ik ontvang. In deze blog zal ik ingaan op een aantal veelgestelde vragen die ik krijg.


De meest gestelde vraag die ik krijg, of het nu gaat om een snelle reading of een sessie van een uur, is altijd: "Is alles goed met mijn dierbare? De meeste zielen volgen hun dierbare of beschermengel naar de andere kant. Er zijn er die het licht niet vertrouwen en er langer over doen om over te steken, maar dat bewaar ik voor een andere blogpost. Wanneer we terugkeren naar wat wij kennen als de hemel, worden we begroet door ons geestenteam en verschillende dierbaren. Ik heb drie verschillende dingen gezien. Als iemand traumatisch sterft door zelfmoord of een overdosis of iets dat herstel nodig heeft, zie ik de geest gebundeld in prachtige energie en zie ik ze genezen. Ik weet niet hoe dit er precies uitziet, maar ik stel me voor, en heb glimpen gezien, dat het is als een prachtige tuin of een rustig toevluchtsoord waar ze hulp krijgen voordat ze verder gaan op hun reis.


Als iemand 'gewoon' sterft en er klaar voor is, gaan naar een soort van welkomstoriëntatie. Ze bekijken dan het leven dat ze geleid hebben en zien ze de lessen die ze geleerd hebben. Er zijn projecten waar we aan mogen werken en we mogen zelf beslissen of we snel terug willen gaan, later, of andere dingen willen doen. Die andere dingen zijn me niet echt uitgelegd, ik vermoed dat onze geliefden ook als vooroudergidsen voor ons kunnen optreden als dat nodig is. Onze geliefden hebben het druk maar hebben het naar hun zin aan de andere kant. Ze vertellen me dat er geen verveling is.


De tweede vraag is ¨weten ze van... (vul maar in). Onze geliefden zijn op ieder moment slechts een gedachte van ons verwijderd. Als zij in de geestenwereld zijn, kunnen onze dierbaren op meer dan één plaats tegelijk zijn. Zij zijn bij alle grote levensgebeurtenissen en zien en weten wanneer er dingen met ons gebeuren, zowel goede als slechte. Zij missen ons maar zij zitten in een hoge vibratie van vreugde en zij willen dat wij ook liefde en vreugde voelen. Zij waarderen het als wij zeggen dat wij van hen houden en hen missen, maar zij willen niet dat wij ons ellendig voelen en ophouden met leven omdat zij er niet meer zijn.


Er is niet echt sprake van "verdwenen" of "weg", ze bevinden zich alleen op een andere frequentie en zij proberen wel met ons te communiceren via tekens als dat is wat wij willen. Ze zijn meestal in zo'n staat van vrede dat zij geen wrok koesteren. Hoewel ze spijt of schaamte voelen als zij een negatieve rol in ons leven hebben gespeeld, maken zij zich geen zorgen over oude ruzies of kleine interacties. Alles is losgelaten en vergeven. Ik denk dat het iets te maken heeft met de vibratie van de andere kant van de hemel, wanneer je een tempo of staat van "zijn" ervaart die constante liefde en aanvaarding is, is er geen ruimte voor woede, jaloezie en wrok.


Tenslotte willen ze dat je geneest en dat het goed met je gaat. Ongeacht de situatie, ze willen dat je gelukkig en voldaan bent. Ongeacht of jij hen of zij jou pijn hebben gedaan. Als er ook maar enig licht in hen is, schijnt het licht helderder aan de andere kant. Als ze een extreem duister persoon waren, zouden ze terug in de "Bron" geabsorbeerd kunnen worden. Mijn gidsen hebben het niet zo vaak over het donker omdat ze me laten zien dat er dualiteit in ons allen is. Licht en donker, goed en slecht, het bestaat in ons allemaal. Maar omdat het in een sessie werd gevraagd, zijn er uitzonderingen waarbij de echt duistere personen terug in de Bron worden geabsorbeerd en opnieuw worden gecreëerd.


Ten slotte: tekens. Onze dierbaren sturen ons wel tekens als het belangrijk is, maar ze willen je niet in een gevoel van hunkering en verdriet houden. Ze willen weten dat we verder kunnen gaan en met liefde en genegenheid aan hen denken. Zij steunen onze reis om te genezen en een nieuw normaal leven te vinden. Ze willen dat we vreugde, liefde en vrede voelen. Tekenen kunnen variëren van munten op de grond, dieren, flikkerende lichten, een gelukkig toeval zoals het op een dag gratis krijgen jouw favoriete bloemen, of zelfs het horen van een zin die speciaal voor hen is. Ik had ooit een tante die me "Miss America" noemde en mijn man heeft dat nooit geweten. Op een dag zei hij goedemorgen "Miss America" en toen vroeg hij zich af waar dat vandaan kwam. Dus de spirits doet allerlei grappige dingen, van zinswendingen tot dromen, om ons te laten zien dat ze bij ons zijn.

Dron: Signs and Reminders kaart uit The Angel Guide oracle by Kyle Gray


Welke tekenen van jouw dierbaren zie jij? Zijn er algemene vragen die je hebt? Laat het me weten via mijn e-mail op Soul Space with Meg! Misschien zie je je vraag terug in een blog.


Dat je vaak tekens van dierbaren mag zien!


Meg

19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page